1917 Filmini Full HD izle
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
8.6 IMDB Puanı 14 Yorum 3,977 Görüntülenme

1917 Filmini Full HD izle

1917 Hakkında Bilgiler
7 Şubat 2020 tarihinde vizyona girecek olan 1917 isimli film İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri tarafından çekilmiştir. 4 Aralık 2019'da İngiltere'deprömiyerini gerçekleştirmiş olan film 1 saat 59 dakikalık bir süreye sahip. Dram, tarih ce savaş filmi kategorisinde çekilen 1917, Sam Mendes tarafından yönetildi. Dean-Charles Chapman, George MacKay ve Mark Strong gibi ünlü isimlerin yer aldığı eser tam bir destansı savaş filmidir.
Amerika Birleşik Devletleri’nde 25 Aralık 2019’da Universal Pictures tarafından İngiltere’de ise 10 Ocak 2020'deeOne tarafından piyasaya sürüldü. Sinema eleştirmenlerinden müzikleri, gerçekçilik, gösteriler, sinematografi anlamında çok güzel övgüler aldı. Film 10 dalda adaylık, 92 dalda En İyi Yönetmen, İyi Film, En iyi Senaryo alanlarında akademik ödülleri var. Çeşitli film festivallerinde adaylıkları bulunan eser En İyi Tiyatro Filmi dalında Producgers Guild of America ödülünü elde etti.
1917 Filmi Konusu
Birinci Dünya Savaşı sırasında yaşanan olayları konu edinen 1917, iki genç İngiliz askerinin hikayesini anlatmaktadır. Schofield ve Blake ismindeki için genç İngiliz 1. Dünya Savaşı’nda Britanya askeri olarak görev yapmaktadır. İki genç asker, gerçekleştirilmesi imkansız gibi görünen bir vazifeye verilirler. İkilinin zamana karşı yarışması gerekir. Görevleri, düşman bölgesini geçerek ellerindeki mesajı gerekli yerlere iletmek kaydıyla yüzlerce askerin ölümünü engellemektir. Blake’nin kardeşi de ölmesi engellenmeye çalışılan askerler arasındadır. Kardeşinin de orada olması Blake’nin aldığı vazifeyi daha fazla önemsemesine neden olur.

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    1917

    Senaryo:

    Sam Mendes, Krysty Wilson-Cairns

    Ödüller:

    2 Golden Globe Kazandı. Diğer 51 ödül & 153 adaylık.

    Yapım Şirketi:

    Universal Pictures

    Yorumlar (14)