Amacı Olmayan Grup FULL İZLE (2020)
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
3 Yorum 7,975 Görüntülenme

Amacı Olmayan Grup FULL İZLE (2020)

Amacı Olmayan Grup (AOG) 2020 Filmi 1080p Netflix Sansürsüz tek parça 4K Full HD izle 720p-izle indir ve seyret film konusu: Hiçbir Amaçları olmasa da Bir şey Oldukları Kesin !!Ali Tanrıverdi'nin yönetmenliğini üstlendiği AOG yani Amacı Olmayan Grup, Hayatında hedeflediği pek bir şeyi bulunmayan Onur ile Sercan'ın, Facebook üzerinden açtıkları bir grup ile değişen hayatlarını anlatıyor.

İşsiz ve Bir mesleği olmayan Onur, babasının bir işe gir çalış adam ol gibi baskılarından kurtulmak için Güzel bir fikir arayışına girer. Kendisine benzer bir hayat yaşayan kankası Sercan’la adminliğini yaptıkları isimli sayfa, kısa zamanda bilinir ve tanınır. Başardığı işlerin ardından dengesini kaybeden Onur, garip işler yapar.

Amacı Olmayan Grup Full HD izle Küçük bir sebep yüzünden önce internet grubundaki kızları gruptan atar ve kankası Sercan ile arası bozulur. Bu arada “Berrak” isimli bir sosyal medya fenomeni ile tanışıp gönlünü ona kaptırır… Grupdakiler bir tersi ani ve gereksiz hareketler yapan birisi tarafından yönetilmek istemiyordur. Onurun sevgilisi kankası ve tüm Türkiye'ye yayılmış Amacı olmayan grubu ile birlikte edinme hikayesini izleyiniz

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Yorumlar (3)