Ben Tonya izle – Türkçe Dublaj (2017)
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
7.5 IMDB Puanı 2,361 Görüntülenme

Ben Tonya izle – Türkçe Dublaj (2017)

Ben Tonya Filmi Konusu
Ben Tonya filmi, Tonya isimindeki hayatını buz pateni sporuna adayan genç ve hırslı bir sporcunun azim dolu hikayesine yakından odaklanmaktadır.Azminin karşılığını spor hayatında fazlası ile alan Tonya'nın günlük hayatında ise durum tam tersidir.Ailesi ile arasında yaşadığı kavgalar ve eski kocasının huysuz tavırları ile rahatsız etmeye devam etmesi, Tonya'nın psikolojisini olumsuz olarak etkilemektedir.


Ben Tonya türkçe dublaj izle - Ailesi ve çevre yaşantısı nedesi ile kendisini sürekli stres altında hisseden bayan, bütün hırslarını buzların üstüne atarak iki kez olimpiyat şampiyonu olmayı becermiştir.İlerleyen dönemlerde kendisine kurulan bir tuzak ile komploya düşen başarılı sporcunun zorlu mücadelesi sizlere umudu aşılayacak.

Ben Tonya Filmi Hakkında Genel Bilgilendirme
Ben Tonya full izle Craig Gillespie Yönetmenliğinde çekilen 2017 yapımı biyografi filminin oyuncu kadrosuna baktığımızda Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney, Julianne Nicholson, Paul Walter Hauser, Bobby Cannavale, Bojana Novakovic, Caitlin Carver, Maizie Smith, Mckenna Grace, Suehyla El-Attar, Jason Davis, Mea Allen, Cory Chapman, Amy Fox isimlerini görmekteyiz. 720-pizleme.com Keyifli seyirler diler..


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Henüz detay eklenmemiş.

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?