Destroyer Filmini Altyazılı izle (2018)
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
6.2 IMDB Puanı 4,070 Görüntülenme

Destroyer Filmini Altyazılı izle (2018)

Destroyer ( Yok Edici) Polisiyesi
Film Nisan 2019’da gösterime girmiştir. Polisiye ve gerilimin bir arada bulunduğu sürükleyici bir film olan Destroyer Amerikan yapımıdır, İngilizce olarak çekilmiştir. Yönetmenin beşinci uzun metrajlı filmidir. Aynı zamanda filmin yönetmeni Sundance Film Festivali’nde ‘’ En İyi Yönetmen ‘’ ödülünü almıştır. Başrol oyuncusu Altın küre en iyi kadın oyuncu ödülüne sahiptir. Burada oynadığı karakter ile de büyük başarı sağlamış ve ilgi görmüştür. Polisiyenin ağırlıklı olduğu eserde, maceraya ve aksiyona da yer verilmiştir.
Destroyer’in Konusu Nedir?
Erin Bell bayan dedektif olarak Los Angeles Polis Teşkilatı’nda görev yapmaktadır. İşinde ve özel hayatında sorunlar yaşayan Erin, sıkıntılı bir dönem geçirmektedir. Tamda bu sırada, seneler önce peşine düşüp de yakalayamadığı soyguncu Silas’la ilgili bir ipucuna rastlar. Daha öncede onu elinden kaçırdığı için benliğini bir hırs kaplar. Peşine düşüp onu yakalama isteği ile macera başlar.
Peki, Erin bu defa soyguncuyu yakalayabilecek midir? Onun bu hırsı nasıl sonuçlar doğuracak? Bu takip nedeniyle araları açık olan kızıyla sorunlar daha da mı artacak? Erin, geçmişte yakalayamadığı Silas’ın peşine düştüğünde, geçmişiyle de yüz yüze gelecektir. Kendini geçmiş hesaplaşmalarının içerisinde bulacaktır.
Destroyer Hakkında Genel Bilgi Ve Eleştiriler
Güçlü bir yönetmen ve ödüllü başrol oyuncusu ile bu film, macera niteliğinde kaliteli bir anlatım tarzına sahiptir. Sıradan bir intikam hikayesiyle olayı aksetmek tarzıyla çok cezp edici görünmese de, başrol oyuncusunun sergilemiş olduğu kaliteli oyunculuk filmi güçlü kılmaya yetmiştir. Sinemanın adı ne kadar Yok Edici olsa da başrol oyuncusu Erin, yok edici bir tiplemeye sahip değildir.
Yok etmek demek insanları katletmek demektir. Böyle bir sonuç Erin için geçerli değildir. Sadece kendi geçmişini başarılı kılmak isteyen bir dedektif anlatılmaktadır. İçindeki intikam duygusunun canlanıp, maceraya dönüştüğü bir kadın anlatılmaktadır. Tam bir aksiyon olmasa da bu tarzı minimum seviyede yansıtan bir filmdir "Destroyer".


  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Destroyer

    Senaryo:

    Matt Manfredi

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?